TANÁCSADÁSAINK

A Karrier Irodánál az életpályával, karrierrel kapcsolatos döntésekben, pályaorientációs kérdésekben, bizonytalanság esetén nyújtunk segítséget tanácsadások formájában képzett szakemberek segítségével. Tanácsadóink rövid leírását itt olvashatod, így az Általad választott tanácsadóhoz adhatod be a jelentkezésedet! 

TANÁCSADÓINK

Héra-Tóth Andrea

2010-óta dolgozom coachként, és szívvel-lélekkel végzem ezt a munkát. Őszinte, partneri együttműködést, és elvárásoktól, ítélkezésektől mentes légkört ígérek. Tükröt tartok, de nem játszom az okos, a megmondó szerepét. Sok kérdéssel, kreatív feladatokkal segítek másként gondolkodni, másként láttatni helyzeteket, valódi célokat megfogalmazni és jövőt tervezni. Így egy mélyebb önismeret által tudod megtalálni a saját legjobb megoldásaidat.

Magyari Beáta

A választások kizárják egymást, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy bizonyos döntési helyzetekben megtorpanunk, elbizonytalanodunk, legyen szó pályaválasztásról, egyetem- vagy karrierváltásról. Ilyenkor jól jöhet valaki, aki egy külső szempontot képvisel, és a megfelelő kérdésekkel hozzásegít bennünket lehetőségeink feltérképezéséhez, egyéni motivációink azonosításához. A tanácsadási folyamatban én támogatni tudlak és biztosítom az eszközöket ahhoz, hogy felismerd saját képességeidet, erősségeidet. Információval és ezáltal lehetőségekkel látlak el, hogy a végén könnyebben tudj dönteni, és magabiztosabban haladhass azon az úton, amit szívből, saját magadnak választottál! 

Hiszek abban, hogy két ember találkozása, személyes beszélgetése lenyomatot hagy, inspirál, változást indít el, benned és bennem is. Én egy másik ablakon keresztül szemlélem a világot, te szintén egy másik résen át csodálkozol rá. Beszélgetéskor kicsit odaengedlek az én világomra nyíló ablakhoz, és ha megengeded, szívesen kipillantok én is a tiéden. Ketten máris többet látunk, magunkból és a világból is! 

Somogyi Eszter

Életünk során többször előkerülhet a kérdés: mi is a mi utunk, merre tartunk? Természetes, hogy egy ilyen fontos kérdés feladja a leckét a legtöbbünknek, hiszen folyamatos változásban vagyunk, és a külvilág is változik körülöttünk. Hiszem, hogy „aki keres, talál”, ebben a változó világban is. A tanácsadáson meghallgatlak, kérdésekkel kísérlek, veled együtt gondolkodom, hogy közelebb kerülj ahhoz a pályához, ami elégedettséggel és örömmel tölt el, azaz: ami leginkább Te vagy.  

Ha elakadtál, döntéshelyzetben vagy, vagy éppen csak egy megerősítésre, gondolataid megosztására van szükséged, gyere bátran, szeretettel várlak!