A Kék Bolygó Alapítvány ösztöndíjai és gyakornoki programjai 2022 tavaszán

Februárban és márciusban induló ösztöndíj és gyakornoki programokra már elindult a jelentkezés, ezeket ajánljuk hallgatóink figyelmébe!

Február 1.-től lehet jelentkezni az alábbi ösztöndíjainkra:

Chilében kutatni szándékozó PhD hallgatók számára indítunk újra Nemzetközi Ösztöndíjat. Ezek bármely felsőoktatási intézmény hallgatója számára elérhető, aki megfelel a feltételeknek.

Mathias Corvinus Collegium (MCC) Klímapolitikai Intézet hallgatói ösztöndíj célja, hogy vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, zöld innovációval foglalkozó rövid 1-3 hónapos képzésben vegyenek részt a támogatott képzési területeken hallgatók.

Az ösztöndíjaink jelentkezési határideje egységesen 2022. március 2.

Folytatódik a Fontus a BME hallgatói számára 30-ra bővült hellyel és a Gépészmérnöki kar vízügyhöz kapcsolódó képzésben részt vevő hallgatói számára is megnyitottuk.

A Fontus ösztöndíj jelentkezési határideje 2022. március 2.

Március 1-től a gyakornoki program pályáztatása elindul újra mind tavalyi, mind új szakcégeknél. Köztük vannak olyan nagy és ismert cégek, mint az MVM, a MAVIR, MOL, az MCC Klímapolitikai Intézete és a MÁV Zrt.

Global Water Partnership-pel való együttműködésünk kapcsán pedig Stockholmba és Pozsonyba kínálunk szakmai gyakorlati lehetőséget.   Ezek is bármely felsőoktatási intézmény hallgatója számára elérhető, aki megfelel a feltételeknek.

A hazai gyakornoki programjaink jelentkezési határideje egységesen: 2022. március 30.

Global Water Partnership gyakornoki program jelentkezési határideje 2022. március 31.

Jelentkezés