Karrier Pizza Vol. 7. Beszámoló

Túl vagyunk a Karrier Iroda 7. Karrier Pizzáján! Én meg életem első ilyen eseményén és be kell vallanom, engem már a pizzával megfogtak. ;)

Az esemény ezúttal a Szabadkikötőben került megrendezésre, ami rendkívül családias légkört kölcsönzött neki. Egy csavaros kvíz és néhány pizza mellett gyorsan telt az idő és mire észbe kaptunk, már kezdődött is a kerekasztal beszélgetés. Néhány témához illő filmrészlet adta meg az alaphangulatot, majd jöhettek a kérdések.

A kerekasztal beszélgetés során Titkos Csaba, Varga Éva és Czirmai Ildikó tapasztalatait hallgathattuk meg a karrierépítés kihívásairól. Hallhattunk a saját utunk megtalálásának megpróbáltatásairól és a pálya- vagy munkahelyváltás nehézségeiről. De elláttak tanácsokkal és tapasztalatokkal olyan mindenkit érintő dilemmákról is, mint a család és a karrier közötti egyensúly vagy a közösségi média karrierre gyakorolt hatásai. Az estét végső soron az előadók különbözősége tette különlegessé. A kérdések mentén a karrierépítés fogalmának teljesen különböző megközelítését hallgathattuk végig, miközben az előadók mégse mondtak ellent egymásnak. Igazán lenyűgöző volt!

Az esemény végére a kvíz eredményhirdetése és a tombola tett pontot, mindenki sok-sok gondolkodnivalóval és PTE-s csomagokkal tért haza.