Jubileum 650 programajánló

Színes programok várják az érdeklődőket 2017. május 22-28. között is!

Május 22. hétfő 13 óra: PTE Innovációs Nap 2017 megnyitó 

A rendezvény keretei között mindkét napon innovációs kiállítást tekinthetnek meg a résztvevők, ahol többek között vezérelt drónokkal, 3D nyomtatókkal és innovatív orvostechnológiai műszerekkel ismerkedhetnek. A részletes program az innovacio.pte.hu oldalon a KÖVETKEZŐ LiNKEN érhető el.  A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát EZEN A LINKEN szíveskedjen jelezni .

 
Május 26. péntek 14 óra: Tanítványaimban élek tovább – Emlékkötet Buday-Sántha Attila tiszteletére c. könyv bemutatója 
A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának kiadásában és a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola gondozásában megjelent a „Tanítványaimban élek tovább – Emlékkötet BudaySántha Attila tiszteletére” című kötet. Ezúton szeretettel meghívjuk a könyv bemutatójára. A kötet elérhető EZEN A LINKEN
A rendezvényt szerény fogadás követi, így kérjük, részvételi szándékát 2017.05.22-ig jelezze a herberta@ktk.pte.hu címen.

Május 27-28. szombat-vasárnap 10-18 óra: 11. Dísznövény Kiállítás és Vásár; Növények Napja
A kiállítókról és a programokról részletesebben a botanikuskert.pte.hu honlapon olvashatnak. Aki a kiállításra valamilyen okból nem tud ellátogatni, az hétfőtől szombatig, reggel 6-tól sötétedésig megtekintheti a parkot, illetve hétköznapokon 7-15 óráig belépőjegy ellenében az üvegházakat.

Május 27. szombat 11 óra: Pedagógusnapi Ünnepi Szenátusi Ülés

A Pécsi Tudományegyetem egyik legszebb hagyománya, hogy május végén visszavárják egykori hallgatóikat, egyben csoport- és évfolyam-találkozók szervezésére is lehetőséget nyújtanak. Az ünnepség keretében a PTE-n, vagy jogelőd intézményeiben 50, 60, 65, 70 éve végzett hallgatók vehetnek át díszoklevelet. Az egyetem így tiszteleg a pécsi diplomások jó híre, magas szakmai és művészi felkészültsége előtt.